De beste online bloemisten van 2013

In 2013 zijn er meerdere bestaande en nieuwe bloemisten online komen kijken. Het merendeel is online succesvol en blijft. Helaas zijn er ook bloemisten die na verloop van tijd weer verdwijnen of in afgeslankte vorm doorgaan. Het is nog niet zo gemakkelijk om ook online een goede bloemist te zijn.Toch zijn er bloemisten die daar om verschillende redenen wel in slagen.

De Bloemen-Specialist meest populaire bloemist van 2013

De Bloemen-Specialist heeft sinds hun oprichting tot doel gemaakt om hun populairste bloemist klanten tevreden te stellen. Vanuit die visie bezorgen ze bloemen en boeketten bij de mensen thuis. De website is duidelijk, helder en er worden mooie foto’s van de boeketten getoond. De Bloemen-Specialist verscheen medio 2013 op BloemenBestellenBezorgen.net en veroverde met het meeste aantal bezoekers gestaag de positie van meest populairste bloemist.

>> naar de Bloemen-Specialist.nl

De Bloemenzaak best beoordeelde bloemist van 2013

De Bloemenzaak is al online bloemist sinds 1994 en staat bekend om haar best beoordeelde bloemist hoge kwaliteit bloemen en boeketten. De bloemen worden vers ingekocht op de veiling waarna ze naar de eigen bloembinderij gaan. Daar worden de boeketten samengesteld en op verzending gezet naar de klant. De bloemenzaak kreeg in 2013 van de bezoekers van BloemenBestellenBezorgen.net de hoogste beoordeling en weet deze voorsprong tot op de dag van vandaag vol te houden.

>> naar de Bloemenzaak.nl

Verstuureenbloemetje goedkoopste bloemist van 2013

Verstuureenbloemetje is al jaren actief in de bloemenbranche. Ze zijn begonnen goedkoopste bloemist met een aantal bloemenwinkels in Veghel, waarna ze zijn uitgegroeid tot bloemengroothandel. Sinds 2009 zijn ze ook actief op internet met een eigen bloemenwebshop. Daar vind je zowel eenvoudige als hele uitgebreide boeketten. Ze bieden deze boeketten aan vanaf 9,99 en hebben daarmee de verkiezing tot goedkoopste online bloemist van 2013 verdient.

>> naar Verstuureenbloemetje.nl

Online bloemen bezorgen

Bloemen bezorgen is op internet een geheel eigen wereld met eigen criteria en regels als je dit vergelijkt met bloemen kopen in een winkel.
In het echte leven stap je een bloemenzaak in en kies je uit de beschikbare voorraad een mooi boeket bloemen. Onbewust wordt de winkel beoordeeld op de eerste indruk. Hoe is de winkel ingericht, staan er mooie boeketten, hoe is de prijs en is het personeel vriendelijk. De eerste indruk maak je onbewust in de eerste paar seconden.

Op internet bekijk je een website. Onbewust scan je of de website overzichtelijk en betrouwbaar is. Je kijkt of de boeketten mooi afgebeeld zijn. Je kijkt wat de prijs is en liefst ook hoe deze bloemist beoordeeld wordt en of er anderen ervaring mee hebben. Ook op internet maak je een eerste indruk binnen een paar seconden. Is deze niet goed, dan klik je binnen een paar seconden weer door naar een andere bloemist. Dit zorgt ervoor dat online bloemisten binnen een paar seconden een klant moeten zien te binden of ze zijn deze voor altijd kwijt. Het is niet eenvoudig om ook op internet een goede bloemist te zijn.

BloemenBestellenBezorgen feliciteert de Bloemenzaak, de Bloemen-Specialist en Verstuureenbloemetje. Proficiat!