Over deze site

Bloemenbestellenbezorgen.net is een vergelijkingswebsite van online bloemisten en online bloemen verzendorganisaties in Nederland. Bloemenbestellenbezorgen.net heeft als doel het zo volledig en inzichtelijk mogelijk aanbieden van informatie, op basis waarvan consumenten en bedrijven zelf kunnen kiezen welke online aanbieder het beste bij hen past. Deze informatie wordt gepresenteerd zonder dat er een voorkeur voor een specifieke aanbieder wordt gegeven.

eBasicx
Bloemenbestellenbezorgen.net is ontwikkeld en wordt beheerd door eBasicx. eBasicx is een internetbureau en ontwikkelt onder andere vergelijkingswebsites voor bloemisten en andere consumenten- en zakelijke producten.

Uw bloemen website op deze site?
Bent u een online bloemist of online bloemen verzendorganisatie en staat u nog niet op de website vermeld? Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen.

Heeft u suggesties, vragen of loopt u tegen een fout aan, laat het weten. eBasicx hoort graag wat haar bezoekers van haar websites vinden en we passen onze dienstverlening continue aan naar aanleiding van opmerkingen van onze bezoekers.

Contactgegevens
eBasicx – Bloemenbestellenbezorgen.net
Tel. +31 6 15331996
E: bas@ebasicx.nl
W: www.ebasicx.nl
KvK: 56321805

Voor vragen over, of problemen met de diensten van de bloemisten zelf dient u contact op te nemen met de bloemist zelf. Bloemenbestellenbezorgen.net is slechts een vergelijkingswebsite, we behandelen geen bestellingen, vragen of klachten.