Wat is vaasgarantie?

Vaasgarantie is een vorm van garantie die bloemisten geven op de door hun aangeboden boeketten. De vaasgarantie zegt iets over de garantie die de bloemist geeft over de duur dat de bloemen mooi op de vaas blijven staan. Een soort versgarantie van bloemen dus.

De meeste online bloemisten hanteren een vaasgarantie van 5 dagen. Ze garanderen daarmee dat de bloemen minimaal vijf dagen mooi op de vaas blijven staan zonder te verwelken. Sommige bloemisten hanteren zelfs een vaasgarantie van 7 dagen. U bent er dan dus van verzekerd dat de bloemen minimaal een week mooi blijven.

Er zijn wel een aantal voorwaarden voor de vaasgarantie. Zo moet het boeket direct na ontvangst op water gezet worden. Ook mag het boeket niet in de felle zon geplaatst worden. Iedere bloemist hanteert weer net even andere voorwaarden. Lees dus op de website van de betreffende bloemist waar u aan moet voldoen om voor de vaasgarantie in aanmerking te komen.

Bij iedere bloemist op deze website staat vermeld of deze een vaasgarantie afgeeft. Je vindt dit bij de extra informatie over de betreffende bloemist.