EuroFlorist

vaas kaartje geschenk bezorging buitenland
VN:F [1.9.17_1161]
Rating: 2.9/5 (35 votes cast)
boeketten vanaf:
€ 12,50

EuroFlorist is een zeer bekende en gerenommeerde aanbieder op de markt voor bloemen. Ze heeft ruim 25 jaar ervaring. Bloemen, boeketten, arrangementen, planten en bloemengeschenken kunnen op bijna elke plaats ter wereld dezelfde dag bezorgd worden! Binnen Europa garandeert EuroFlorist de hoogste kwaliteit als het gaat om het bezorgen van verse bloemen zoals rozen, tulpen en seizoensbloemen bij 9.700 bloemendetaillisten. Buiten Nederland is EuroFlorist ook gevestigd in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, Polen, Oostenrijk, België, Luxemburg en Frankrijk. Voor het bezorgen van bloemen in andere landen werkt Euroflorist samen met meer dan 54.000 bloemenwinkels die aangesloten zijn bij het meest betrouwbare bloemennetwerk van de wereld.

De boeketten zijn in verschillende afmetingen te bestellen en optioneel kunt u daar cellofaan, een kaartje, een vaas of plantenvoedsel bij bestellen.

EuroFlorist, 2.9 out of 5 based on 35 ratings Bloemen bestellen Bekijk alle boeketten
Bezorgmoment: Voor 13:00 bestellen, dezelfde dag bezorgd (niet op zondag) of kies zelf een datum voor bezorging.
Betaalwijzen: Creditcard iDeal Op rekening
Bezorgkosten (NL): € 8,00
Bezorgen in buitenland: Ja
Keurmerk: Nee
Vaasgarantie: Nee
Kaartje: Ja, inclusief
Vaas: Ja, optioneel
Geschenk: Ja

Bloemen bestellen bij EuroFlorist

boeket euroflorist rozen
vanaf: € 12,50
 • formaten: standaard, groot, luxe
 • exclusief vaas
 • bezorgkosten € 8,00
Bestellen
boeket euroflorist gemengd
vanaf: € 12,50
 • formaten: standaard, groot, luxe
 • exclusief vaas
 • bezorgkosten € 8,00
Bestellen
boeket euroflorist lelies
vanaf: € 12,50
 • formaten: standaard, groot, luxe
 • exclusief vaas
 • bezorgkosten € 8,00
Bestellen
boeket euroflorist
vanaf: € 12,50
 • formaten: standaard, groot, luxe
 • exclusief vaas
 • bezorgkosten € 8,00
Bestellen

Ervaringen, beoordelingen en reviews van EuroFlorist

 1. Herma Goris

  Slechte ervaring, fraai wit bosje besteld, daar de plaatselijke bloemist geen witte tulpen had gewijzigd naar roze. Een bont saai bosje tulpen geleverd. Direct gereclameerd, geen reactie. Op Facebook gemeld werd ik gebeld dat het bosje toch echt was afgeleverd…. Dat was de vraag niet. Vervolgens mocht ik kiezen tussen een kadobon voor mezelf of een excuusboeket. Ik wilde dat dat wat ik besteld heb ook bezorgd wordt. En vervolgens wordt een fraai GEEL boeket bezorgd. 2X gemaild en geen reactie. Communicatie gaat mega traag en dat wat besteld is, is 2x niet geleverd. als je via een site kunt bestellen moet je er wel op kunnen vertrouwen.
  Dus eens maar nooit weer.

 2. Miranda

  Al een paar keer bloemen laten bezorgen en zeer tevreden. Bestellen gaat makkelijk en ze hebben veel keuze, wat ik belangrijk vind.

 3. h.vermeijs

  hallo,
  ik heb gisteren(zondagmiddag)bloemen besteld voor mijn vrouw’s verjaardag op maandag.
  de gehele dag erop zitten wachten.heb geprobeert ze te bellen,maar ze waren al dicht/gesloten naar huis.zijn ‘s avonds uit eten gegaan.”WAT SCHETS ONZE VERBAZING”.’s avonds om 21.15 wordt er gebeld en,ja warempel er werd nog een boeket bloemen bezorgd.hij bleek om 18.30 ook aan de deur te zijn geweest,maar ja,toen waren wij aan het uit eten.ik weet ook niet waarom ik het verplichte veld moet aanvinken met 3 keuze’s.ik heb aan gevinkt”bij niet thuis,voor de deur neerzetten.maar ja,als dat dan niet wordt door gegeven aan de bloemist……..?maar ik vindt het wel schandalig,dat op iemands verjaardag,pas ‘s avonds laat nog maar even een bloemetje wordt gebracht,zou beter zijn als degene waar het voor bestemd is,het op zijn laatst vroeg in de middag verkrijgt.dan heeft ze er de rest van de dag iets om naar om te kijken.
  de bloemen waren bezorgd door bloemist “de roos”.uit stadskanaal.
  ik weet niet wie hier in gebreke is gebleven,maar ik denk dat dit voor het laatst is,dat ik het op zo”n manier heb gedaan.
  groeten
  h.vermeijs

 4. peter groeve

  Bloemen besteld via euroflorist en dat ging heel gemakkelijk via de website. Heb een mooi boeket uitgekozen en laten bezorgen. Ik kreeg meteen de volgende dag een telefoontje van de ontvanger dat het boeket prachtig was.

 5. Linda de Nijs

  Dat je een bij EuroFlorist Nederland boeket kiest… De LUXE voor een extra grote “hart-onder-de-riem”.

  Bijgaande omschrijving op de site:
  “Een nieuwe draai aan een klassiek boeket van witte rozen. De vezels die dit boeket omringen, voegen bovendien iets extra’s toe. Een stralende klassieker!”

  Leuke paarse ‘vezels’ en veel witte bloempjes, gipskruid, varenblad. Kortom een mooi vol boeket. €30 maar liefst, maar oké, dan heb je ook wat…

  DENK JE…

  Totdat je schoonmoeder de foto mailt……. GEEN leuke paarse ‘vezels’ bijna geen witte bloempjes, geen gipskruid, geen varenblad. ZO TELEURGESTELD!!

  Daarna gemaild, gebeld. Geen enkele reactie. Week later via Facebookpagina een korte reactie dat ze erop terugkomen…. weer niks. Dan via Trustpilot een negatieve beoordeling gegeven. Daarop reactie dat ze de mail niet kunnen vinden, of ik m opnieuw wil sturen. Gedaan en weer geen enkele reactie. Overal zie ik soortgelijke klachten over ze. Smoezen, niet reageren, leugens en een waardeloze service. Mijn advies: KOOP HIER NOOIT! Scheelt een hoop frustratie en ellende!

 6. de bruin

  hoor alleen maar slechte verhalen nee ik koop hier niet

Laat een reactie achter

Je e-mail adres wordt niet getoond. Velden met een asterix (*) zijn verplicht.

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>